Smo družinsko podjetje, ki s strokovno izobraženo ekipo skrbi za restavriranje in konserviranje lesenih umetniških in uporabnih predmetov.

Naše poslanstvo je širiti zavest o vrednosti starih predmetov, umetniških in uporabnih, in o pomenu strokovnega pristopa k konserviranju in restavriranju za njihovo nadaljnjo ohranjenost. Za delo na tem področju nas je navdušil naš pokojni oče, Marko Kavčič, ki je vse življenje z veliko ljubeznijo umetninam vračal izgubljeni sijaj.

Večji del našega dela predstavljata konserviranje in restavriranje cerkvenih umetnin (kipi, oltarji, zakristijske omare oltarne menze, okvirji križevega pota in druga cerkvena oprema), notranje in zunanje hišne opreme (vrata, omare, stoli, mize, trezorji in drugi manjši predmeti).

Nudimo tudi različne storitve, kot so pozlata različnih predmetov ali delov le teh (dekorativni predmeti, stoli, pokopališki križi, črke na nagrobnih spomenikih, jabolka na vrhu cerkvenih zvonikov), vrezovanje različnega okrasja v lesene izdelke in rezbarjenje bolj zahtevnih elementov.

Po naročilu izdelujemo umetniške izdelke, kot so unikatne starinske ure, kipi po želji, unikatne lesene krste, svečniki, okvirji za slike in podobno.